SVERIGE

Kuvia viime viikonlopun ruotsin reissulta.

Sain poikaystävältä synttärilahjaks ruotsin reissun viime viikonlopulle. Asuttiin kaverinluona joka opiskelee Tukholmassa ja asuu ihan viikkarin terminaalin viiressä. Oltiin neljä päivää ja ehittiin tehä vaikkamitä, shoppailtiin, syötiin ulkona, istuttiin pubeissa käytiin teatterissa ja hengailtiin meijän kämpillä. Nyt on rahat loppu mut oisin mielelläni ollu pidempääki. Teatterissa käytiin kattoo Pricella niminen musikaali joka kerto draq queenistä. Paras musikaali minkä oon nähny, näytteliät oli iha huippu hyviä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s