LUMIKKI JA SEITSEMÄN KÄÄPIÖTÄ

Tänään töiden jälkeen lähin vantaalle kattomaan Sagan baletti esitystä. Väsyneenä kävelin vaan suoraan junaan enkä jaksanu sen enempää reittiopasta käyttää vaan luotin siskon ja äidin sanaan että juna asema on aivan esityspaikan vieressä. Muistin että kyseinen asema oli malminkartano mutta eihän se ollukkaan vaan oikea asema oli martinlaakso, joten jäin junasta ihan liian aikasin ja Gretan piti tulla hakemaan mut. 
Kun vihdoin päästiin perille meitä ei tahdottu päästää sisään koska oltiin myöhässä vaan jouduttiin oottamaan että väliaika alkaa. Onneks esiinyttiin Gretankaa samassa esityksessä vuosi sitten joten muistettiin se ulkoo eikä missattu Sagan sooloa ja se oli pääasia. Sisko tanssi tosi hyvin ja palkkioks tuotiin kukkia ja tarjottiin mäkkäri illallinen. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s