BLACK & WHITE

Kuvia pääsiäiseltä kun oli vielä lämmin.

Tänään väännettiin projektia koulussa kolmeen asti ja sen jälkeen Petra tuli meille pikaselle kahville. Myöhemmin lähin Tinjankaa mäkelärinteen uimahallille uimaan lenkin. Aluks ei ihan huvittanu lähteä koska sato ja piti mennä pyörällä koska ei mee mitään suoraa julkista. Mut kun pääsin perille sain vähän inspistä ja suju hyvin. Aattelin et ois jopa korkea aika ostaa uimapuku. Uin aina bikineissä ja se tuntuu vähän tyhmältä ku kaikki muut vetää puvuissa, laseissa ja kumihatut päässä, sit mä tuun sinne bikineissä uimaan sunnuntai nopeudella. Enskerralla mulla on ainaki se puku! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s