PEONY FLOWERS +

Kuva uusista kesä kuorista

En oo pitkään aikaan ehtiny tänne, ei oo kauheesti koneella istustkelu houkutellu. Koulu loppu viimeviikolla ja kesäloma alko! Päivät on lähinä menny kavereidenka ulkona auringossa ku on ollu niin upee ilma. Tää viikko onki sitte kylmempi nii otin vähän enemmän töitä ja launataina on Gretan lakkiaiset mihin oon lupautunu leipoo noin 50 muffinssia, pitäis varmaan kohta alottaa. Rakas ystävä Tinja lähti koko kesäks töihin bulgariaan ja nyt jo on kova ikävä ja ahdistus et ei tuu näkee toista melkeen neljään kuukauteen ja ettei pääse viettää kesää yhdessä, onneks on puhelin ja skype…Huomenna on kuitenki vapaapäivä ja liian kylmä puistokeli nii aateltiin Olinkaa lähtee päiväristeilylle viroon! Joko teijän kesä on alkanu? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s