DECOR – NEW CARPET

Carpet – Cobello

Eilen käytiin Olinkaa suomenojalla sisustusliike Cabellossa jota sisko on hehkutellu meille. Lähettiin lähinä haaveilemaan koska liike on aika hintava vaikka outlet puolikin löytyy. Oli kuitenki spottas tän maton ja ihastuttiin molemmat, aattelin et hinta on varmaan lähemmäs kahtasataa mut kävi ilmi et matto makso 79 euroo, pakko oli ottaa ja se istuu täydellisesti meijän ruokapöydän alla mihin ollaan jo kauvan katottu mattoo. Matto on tehty hampusta ja kierrätetystä nahasta ja nahka on väriätty vaaleansinertävällä sävyllä. Hintavassakin liikkeessä voi joskus tehä löytöjä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s