KOOKOS CURRY NUUDELIKEITTO

2 purkkia kookosmaitoa
3 rkl punaista currytahnaa
1 lime puristettuna
4d kasvislientä
2,5 rkl kalakastiketta
1 pieni kesäkurpitsa
1 paprika
2 porkkanaa
Resepti jonka poimin netistä mut muuntelin sitä vähän. Kaada aluks kaks purrkia kookosmaitoa kattilaan ja lisää curry tahna. Keitä samalla toisessa kattilassa kasvisliemi ja kun kookosmaito on vähän paksuuntunu lisää kasvisliemi kookosmaitoon. Lisää sen jälkeen pilkotut kasvikset, lime ja vikaks kesäkurpitsa. Nuudelit voi keittää erikseen ja lisää oman maun mukaan tai keittää samassa muiden kanssa.

Eilen saatiin Gretankaa mahdollisuus mennä kattoo Mamma Mian kenraali näytöstä Svenska Teaterille. Oli ihan tosi hyvä ja biisit jäi pahasti soimaan päähän. Näytteliät oli ihan uskomattoman hyviä laulaa ja koreografiat oli ihan vimpan päälle. Vaikka kyseessä oli kenraalinäytös en huomannu yhtäkään mokaa. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s