QUALITY TIME

Lauantai aamuna lähdettiin kavereidenkaa Willen mökille Sappeelle. Grillailtiin, pelailtiin, saunottiin ja nautiskeltiin lähes sunnuntai aamuun asti. Sunnuntaina vietettiin vielä kokopäivä mökillä, käytiin jopa frisbee golfaa. Tälläisiä viikonloppuja pitäisi saada enemmän aikaseksi. 

Äsken tulin kotiin koulusta kaatosateessa ja ihan jäässä kylmästä vedestä… Nyt oon kääriny ittestäni viltti sätkän ja makaan sohvalla, on ollu nii huono päivä et voisin vaan makaa täs koko loppuviikon. Onnistuin jopa bookkaamaan kampaajan vähäisen kouluni päälle koska opettajien on vaan pakko muuttaa aikataulua kokoajan, kiitos tästä Arcada…Haluisin niin takas mökille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s