MONDO RENT – GREAT DEAL

Meijän upee caara vikana päivänä Barcelonassa. 

Oon ihan unohtanu näyttää tän hauskan auton joka vuokrattiin Barcelonassa vikana päivänä ku Suski ja Wille lähtii hop on hop off turisti ajelulla millä oltiin jo Olinkaa käyty aikasemmin. Nähtiin vähän paikkoja ja alueita mihin ei julkisilla oo ehtiny mennä. Auto kyllä kääns katseita ja aika moneen aasialaiseen perhe-albumiin päästiin. Vaikka auto oli mopoauton kokoluokkaa sillä pääs jollain ihmeen kaupalla tosi lujaa. 

Tänään on ollu erikoisen hyvä päivä! Koulun jälkeen näin Saaraa ja kuvailtiin vähän keskustassa. Sen jälkeen lähdin salille tekee ihan tykki treenin koska jotenki sitä energiaa vaan riitti. Kun pääsin kotiin tykitys jatkuj ja luin muutaman tunnin ensviikon tenttiin. Ihan huippu päivä lisää näitä! Nyt nukkumaan, Hyvää yötä! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s