LIKE THE FIRST FIRE

Jacket- Mango / Jeans – Tiger of Sweden / Bag – Zara / Blause – Bershka

Eilen oli mahtava inspiroiva päivä! Heräsin aikasin pitkästä aikaa ja menin koulun monitoimitalolle kaverin inspiroimana syömään aamupalaa ja kuuntelemaan mielenkiintosta vierasta. Sen jälkeen oli ihmeen paljon energiaa tehä koulujuttuja ja myöhemmin menin koululle kuuntelemaan ”fitness finensse” nimistä tapahtumaa. Erinlainen mutta todella inspiroiva koulupäivä.
Koulusta ajoin espooseen moikkaa perhettä ja kasaan mennyttä autoa. Vanhemmat ja pikkuset ajo hirvikolarin viikonloppuna. Luojan kiitos selvittiin säikähdyksellä toisin ku hirvi ja vanha kunno bemmu. Illalla kävin vielä salilla pitkästä aikaa Lindankaa ja nyt oli vihdoin sellanen olo et pystyy vetää taas täysillä, flunssa nujerettu!
Nyt jatkan koulu hommien parissa, ihanaa iltaa kaikille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s