TURNED OUT FOR WHAT

Tänään otin kameran mukaan salille koska Tinja oli luvannu korjailla mun tekniikkaa videon kautta. Tinja on harrastanu yleisurheilua koko pienen ikänsä ja opiskelee Arcadassa Idrott & hälsopromotion linjalla, luotan tähän mimmiin 100% kaikessa mikä liittyy urheiluun ja terveyteen. On paljon helpompi oppia virheistään kun näkee ne itse, joten tänään liikkeiden puhtaus oli treenin tavoitteena. Jos vaan mahdollista nii kuvatkaa välillä omaa treeniänne siinä oppii ihan hirveesti. Jos vaan vilkuilee peileistä harjotusten aikana lupaan että niska on väärässä asennossa ja selkä vaarassa mikä ei todellakaan tue sitä tekniikkaa.
Nyt nukkumaan ja huomenna SLUSH! Otan kameran mukaan saatte kuvapommin.   

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s