SLUSH14

Tänä vuonna sain ystävän kautta mahdollisuuden osallistua Euroopan suurimpaan sijoittaja- ja kasvuyritystapahtumaan Slushiin. Slush on järjestetty joka marraskuu vuodesta 2008 lähtien ja kävijäluku on kasvanut joka vuosi ihan huimasti, tänä vuonna kävijöitä oli yli 13 000! Vaikea edes aloittaa kertoa mitä kaikkea tapahtuma sisälsi koska kokoajan tapahtui jotain mielenkiintoista jossain päin Helsingin messukeskusta. Oli täysin mahdotonta päästä kuuntelemaan jokaista mielenkiintoista aihetta. Näihin kahteen päivään mahtui monta huikeaa ja inspiroivaa puhujaa ja useita aivan loistavia keksintöjä. Ehdottomasti paras messu millä olen ollut ja toivon että pääsen vielä uudestaan. Viimeiseksi, kiitos ihmiset että pelaatte Clash of Clansii!!! Supercellin bileet oli mahtavat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s