SNACK

Raikas iltapala: jugurttia, banaani, päärynä, mysliä, puolukoita ja kanelia

Tänä aamuna Tinja tuli kahvittelemaan ja leikkaamaan hiuksensa meille. Mun piilevä lahja, oon aika hyvä leikkaa hiuksia! Myöhemmin päivällä lähin töihin ja töiden jälkeen päätin pitää koti illan koska koti oli aika jäätävän näköinen. Viimeviikko on ollu niin kiireinen et koko kämppä myös näyttää siltä. Nyt on ihanan siistä ja raikasta, vielä kun tää pysyis tälläisenä. Kyllä lauantai ilta ja mä siivoan! Tiistaisissa Slush bileissä oli ihan tarpeeks juhlaa mulle. Pitkät yöunet maistuu ja huomenna lähen heti aamusta espooseen perheen luaa. Ihanaa lauantai iltaa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s