TWO DAYS LEFT

Vapaapäivä joten ajoin espooseen Lindan luaa auttaa jouluvalmisteluissa. Vikoja ostoksia tehtiin suomenojan cobellossa, anttilassa ja omenassa. Löysin myös täydellisen peilin meijän ruokapöydän päälle mut en uskaltanu tehä päätöstä ilman Olii koska kyseessä on aika iso peili joka tulis isoimalle seinälle meijän kämpässä. Lähetin siitä myöhemmin kuvan Olille ja se tykkäs, peili ehkä muuttaa meille joulun jälkeen jos se on vielä jäljellä. Kiertelyn jälkeen käytiin Lindankaa vielä ilta salilla ja nyt rentoudun kotona. Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s