CHRISTMAS LIGHTS

Eilen töiden jälkeen tavattiin vanhempien, Sagan ja Viktorinkaa keskustassa. Käppäiltiin ympäriinsä kauniissa helsingissä, käytiin kappelissa ilta teellä ja juhlisettiin äidin synttäreitä. Myöhemmin illalla lähdin vielä ulos Heidinkaa joka on käymässä Suomessa Kreikan vaihdoltaan. Tänään olin taas töissä ja ehdin kierrellä vähän ale myynneissä. Löysin ihania juttuja kotiin Stockan talousosastolta tosi hyvään hintaan, kannattaa käydä jos tykkää ruanlaitosta ja kaipaa uusia laatu tarvikkeita keittiöön. Nyt pakkailen vähän kamoja ja ajan matinkylään Gretalle ja Nikille kattoo leffaa. 

Hauskaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s