UPDATE

En oo täällä ehtiny kauheesti käymään. Käyn tällä hetkellä työharjoittelussaa, töissä ja pari kurssia koulua etänä. En ymmärrä mitä mun päässä liikku sillon ku päätin et ei tää oo mitää kyl mä jaksan. Tää on oikeesti aika vaikeetaa, tiiän et moni tekee näin mut tää ei kyl oo mua varten, oon liian lööba tällaiseen. Haluisin ehtii treenaa, nähä perhettä, kavereita ja Olinki kaa ois kiva viettää aikaa.Sosiaalinen elämä tekee kuolemaa tällä hetkellä. Ikinä enään en aijo ottaa näin montaa projektia samalle kaudelle. No kaikesta oppii nyt pitää vaa painaa täysillä eteenpäin. Tsemppiä kaikille muille työmyyrille jotka lukee tätä. Nukkuminenki on kivaa ja nyt pääsen vihdoin tekee sitä. Hyvää yötä kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s