UNELMA SOHVA

Kuvia meijän uudesta sohavsta ja ystävänpäivä tulppaaneista.

Sohva on ostettu Askosta, XXL Divaani niminen sohva. Haaveiltiin kulmasohvasta jo kun muutettiin ja nyt vihdoin oli varaa hankkia se. Sohva avaa meijän olkkaria ihanasti ja koko huone näyttää ja tuntuu isommalta. Vaihdettiin järjestystä niin että ikkunan edusta on kokonaan tyhjä ja TV taso on makkaria vastapäisellä seinällä ( Ne ketkä on käyny täällä tietää ehkä mistä puhun). Jossain vaiheessa kun talous on taas kunnossa hankitaan vielä sohvapöytä rahin tilalle. Väriksi valittiin vaaleen harmaa ja kangas on vähän paksumpaa ja sen voi kone pestä joten sohva tulee olemaan meillä pitkään. I love it!

3 kommenttia artikkeliin ”UNELMA SOHVA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s