ARCTIC TOUGH VIKING

Hektinen viikko takana estejuoksukilpailu Arctic Tough Viking Leviä järkätessä. Ajomatka Leville kesti noin 14 tuntia mutta taittu suhtkoht kevyesti töitä tehdessä ja kuskin paikkaa vuorottelemalla. Pysähdyttiin kolmesti matkan aikana ja yhdet tirsat tuli vedettyä. Loppu päässä oli pätkiä ilman katuvaloja ja nähtiin jopa revontulia. Oltiin varmaan hauska näky kun ajettiin kolme silmäparia kiinni tuulilasin yläkulmassa katse taivaassa. Leville saavuttua ehdittiin päivä ottaa vähän rennommin Ja perjantaina alkoi ilmoittautuminen kisaan ja täysi vilske radan ja kisakylän kanssa. Ehdin räpsiä vähän kuvia reissun aikana ja lisäilen niitä tänne sitä mukaan kun ehdin käsitellä. Yritän samalla kertoa vähän tapahtumasta, omista kokemuksista ja viikon fiiliksistä.

Stay tuned! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s