TERASSIKAUSI AVATTU

Tänää on fiilistelty kevättä.

Töissä käytiin muutaman tytönkaa ajelulla ja muummoassa jätkäsaaressa lounaalla. Söin tosi raikkaan mansikka vuohenjuusto salaatin Little Big Cafe nimisessä ravintolassa verkkokaupan yläkerrassa. Suosittelen kyllä tätä paikkaa, annos oli hyvän kokoinen ja mansikoissa ei säästelty. Lounaaseen kuului myös leipä ja salaattibuffa. Töistä sain lähtee vähän aikasemmin ja lähdin afterworkille mattolaiturille Petran ja Laurinkaa. Oli kiva nähä et hyvä keli oli saanu ihmiset liikkeelle. Nyt pitää vaan toivoa et kelit pysyis. 

Ihanaa illanjatkoa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s