ARCTIC TOUGH VIKING LEVI 14.3

Kuvapommi Leviltä. Niille jotka ei tienny nii teen työharjoittelua Tough Vikingille. Tough Viking on pohjoismaissa järjestettävä estejuoksukilpailu. Ensimmäinen kisa järjestettiin suomessa viime syksynä Kaisaniemessä ja se sai nyt jatkoa Levillä maaliskuussa ja seuraava kisa on syyskuussa jälleen Kaisaniemessä. Tapahtuman tuottaminen oli todella hauskaa ja Levin kisa oli ehdottomasti harjoitteluni huipentuma. Kisan fiilis oli aivan mahtava ja osallistujat täynnä asennetta. Suosittelen ehdottomasti osallistumista syksyn kisaan, jos ei uskalla juosta nii kannattaa tulla paikalle kannustaa fiilis oli niin mahtava. Hurmaavat tytöt pipot päässä kuvissa oli meidän mahtavat vapaaehtoiset ja aurinkolasien takaa loistaa Manal mun harjoittelija/kohtalotoveri. 

Lisää kuvia ja upea kisavideo löytyy Tough Vikingin facebook sivulta täältä ja jos kiinnostus kisaan heräsi voit osallistua täältä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s