BIRTHDAY GIRL

Tänään töiden jälkeen lähettiin Olinkaa Lindalle ja Jorille synttärikahveille. Kevät on kivaa aikaa kun niin monella on synttärit, yhtä juhlaa kokoajan. Sinä vuonna kun täytin kahdeksantoista ja tietty suurin osa kavereista täytti samana vuonna kevät meni ihan överiks kun joka viikonloppu piti käydä ulkona syömässä ja juhlimassa. En ymmärrä miten mulla on riittäny rahat silloin. Nyt saatan käydä kerran kuussa ulkona syömässä vähän hienommin ja silloin jo lompakko huutaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s