HOMEMADE SUSHI

Viimeviikolla vietettiin pari yötä Willen mökillä ja tehtiin ite sushia. Oltiin tosi hitaita ja turisteja koska tehtiin kaikki ekaa kertaa. Arvioitiin myös määrät ihan väärin ja susheja tuli ihan sikana, mut onneks niistä tuli tosi hyviä. Pakko oli laittaa nää maukkaat kuvat tänne!

Maanantaina mulla alko viikon loma Stockalta. Eilen lähes kokopäivä vierähti koulutuksessa Kohu-Livellä ja huomenna meen taas toimistolle tekee mainos hommia. Viikonlopuks lähetään onneks Olin ja perheenkaa mökille viettää juhannusta nii saa vähän lomafiilistä, toivottavasti vielä kelit vähän lämpenis.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s