NEW YORK NEW YORK

Kuvia kahdelta ekalta päivältä New Yorkista. Pannarit Juniorsilla oli ekan päivän aamiainen. Lautasta en saanut läheskään tyhjäksi mutta parhaani tein, hyvää oli mutta todella rasvasta ja makeeta. Sen jälkeen lähdimme turisteeraamaan Ground Zerolle. Muistomerkit, altaat oli todella hienosti toteutettu ja museo oli tosi hyvä. Kyllä koko homma veti ihan hiljaiseksi ja lähdettyä museosta olo oli jopa vähän vihainen. Ground Zerolta lähdimme shoppailemaan Century21 outlettiin joka sijaitsee ihan vieressä. Outlet oli niin iso etten ihan osannut ees kierrellä siellä. Mukaan lähti ainoastaan yhdet kengät ja läjä sukkia. 

Seuraavana päivänä aloitettiin aamiaisella Le Pain nimisessä ravintolassa ihan meidän kämpän nurkilla. Paikasta tuli heti meidän lemppari ja syötiin siellä kolmesti. Kyseessä on ravintola joka tekee kaiken orgaanisista raaka aineista. Oli paljon kasvisruokaa, ihan vegaania ja gluteenitonta. Heillä oli myös paljon omia tuotteita mitä pystyi ostaa kotiin. Samana päivänä käytiin myös Empire State Buildingissa ihailemassa maisemia ja päätettiin ilta Hedwig and the angry inch musikaalilla Broadwaylla.

Päivittelen tänne noin viikon viiveellä koska wifi paikkoja on vähän ja koneella käydään lähinnä etsimässä majoitusta. Tällä hetkellä ollaan Los Angelesissä ja lähdetään juuri ajamaan eteenpäin Santa Barbaraa päin. Päivittelen tänne sitä mukaan kun ehdin. Haleja sinne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s