BROOKLYN BRIDGE

Viimeisenä päivänä käveltiin Brooklyn Bridgeä Manhattanilta yli Brooklyniin. Brooklyn oli tosi kiva paikka ja sinne jäi vielä paljon nähtävää. Paljon kauniita katuja, taloja ja kivoja pikku kauppoja. Otimme metron Coney Islandille jossa sijaitsee vanha tunnettu bordwalk jonka yhteydessä on mm. huvipuisto, ruoka paikkoja ja tietysti beachi. Ruoka ja juoma oli huomattavasti edullisempaa Brooklynin puolella ja päädyimme syömään italialaiseen Frankies nimiseen ravintolaan jolla oli tunnelmallinen takapiha. Illalla kävelimme rantaa pitkin takas Manhattanille ja oli aika upeat näköalat. 

Viimeiset kuvat on Central Parkista jossa vietimme yhden aamupäivän kävellen. Puisto oli paljon isompi kun osasin kuvitellakaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s