UNIVERSAL STUDIOS

Losissa yks päivä vierähti kokonaan Universalin Studioilla.

Pohdittiin pitkään että mennäänkö ees Universalille koska se maksoi niin paljon. Päätettiin kuitenkin että kun kerran Losissa ollaan niin se on ehkä semmonen must juttu mikä vaan pitää tehdä. Universal Studios oli vähän semmoinen once in a lifetime experience, ei sinne uudestaan tuu ehkä ikinä mentyä ellei sitten joskus tulevaisuudessa omien lapsien kanssa koska vikan kuvan keskeneräinen Tylypahka jäi kutkuttaa. Se on lähinnä yks iso huvipuisto elokuva aiheisilla laitteilla. Laitteet oli kyl tosi hyviä ja huusi valehtelematta täyttä kurkkua jokaisessa eikä niitä ihan voi verrata edes lintsin laitteisiin. Kaikki oli niin sanottuja 4D laitteita missä istuttiin 3D lasit päällä. Elokuva tuotantoon liittyviä aktiviteettejä oli oikeastaan aika vähän. Studio Tour oli mielenkiintoinen ja special effect show missä näytettiin mm. miten eri efektejä esim. käden irti leikkaaminen toteutetaan elokuvissa ja sarjoissa. Mun mielestä paras show missä käytiin oli Waterland niminen stuntti show missä stuntit näytteli kokonaisen action kohtauksen. Se oli ihan kun jostain elokuvasta, te jotka ootte nähny uusimman Mad maxin vähän samantyyppistä rähinää. Vinkkinä jos joskus käytte Universalilla, varautukaa että siellä menee kokopäivä. Showt pyörivät tasasin väliajoin mutta kaikkiin on lähes mahdotonta keritä koska ne on kaikki aika pitkiä. Eli valitkaa jo päivän alussa mihin haluatte mennä ja menkää tärkeysjärjestyksessä jos mahdollista. Yli puolet ajasta menee jonottamiseen. 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s