MAJDAL

Kuvia Majdalista ja Fagervikistä
<!–[if gte mso 9]>
UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Book Title”/> <![endif]–>
Vietin viikonlopun perheenkaa meidän toisella mökillä jossa oon yöpynyt viimeksi joskus tosi pienenä. Oli todella nostalgista ja melko ennallaan oli paikat. Pienenä asuttiin aina isossa punaisessa talossa isovanhempien kanssa joka näkyy yhdessä kuvassa. Nyt vanhempani ovat kunnostaneet itselleen pienen aitan ja yövyimme siellä. Lapsuudesta tämä paikka on jäänyt mieleen kaikista niistä leikeistä pellolla ja joella, mummun letuista ja yhteisistä piirustus hetkistä. Tutusta pienestä uimarannasta jossa kävimme myös tällä kertaa, kammottavasta ullakosta jota pimeän aikaan pelkäsin ja lähes joka aamuisista mökin ohi ratsastavista hevosista. Paikka on aika lähellä ja sinne ajaa espoosta vaan reilu tunnin verran, pakko yrittää jatkossa käydä siellä vähän ahkerammin, ehkä linnoittaudun sinne kirjoittamaan opinnäytetyötäni keväällä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s