TOUGH VIKING KAISANIEMI

Eilen juostiin Lindan kanssa Tough Viking Kaisaniemi, 12 km ja 21 estettä. Esteet koostuivat mm. vedestä, jäästä, sähköstä, piikkilangasta, mudasta, monkey bareista ja amerikkalaisista jalkapalloilijoista. Meille osui aika karu keli ja yli puolet radasta tuli suoritettua kaato sateessa joka lisäsi aika paljon haastavuutta koska kaikkialla oli niin pirun liukasta. Linda sai heti alussa kunnolla turpaan jennkifutareilta ja sukeltaminen likaisessa Töölöön lahdessa oli mun mielestä aika inhottavaa. Monkey bars oli vaikea koska kädet lipesi herkästi kun oli niin märkää. Rampage ramppi taas oli ihan mahdottoman korkea ja nostan hattua jokaiselle naiselle joka pääsi sen. Kisassa oli uskomaton meininki, kaikki auttoi toisiaan ja en varmaan kertaakaan kaatuessani joutunut nousemaan yksin takaisin ylös. Maaliin päästyä oli aivan mahtava fiilis! Oon työskennellyt paljon kisan parissa ja oli mahtavaa nyt itse päästä juoksemaan. Varmasti juoksen ensikerralla uudestaan!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s