KNITTED, DENIM & LEATHER

Farkut – Diesel / Neule – Tiger of Sweden / Takki – Zara

Näissä kuvissa on edelleen vanha tukka, kuolleet latvat ovat saaneet kyytiä no worries. Viikonloppu meni mukavasti ja flunssakin on jo selätetty. Lauantaina kutsuin luokkalaisia meille peli iltaan ja sunnuntaina käytiin Olin vanhempien kanssa syömässä ja teatterissa. Oltiin Aleksanterin teatterissa katsomassa Kaikki äitini, kaikki tyttäreni niminen komedia jossa oli pääosassa Pirjo Heikkilä, Miitta Sorvali ja Sanna Stellan. Jos olette katsoneet Siskonpeti nimistä sarjaa Yleltä teatteri oli vähän saman tyyppinen mutta perustui Kodin kuvalehden lukijoiden kokemuksiin. Teatteri oli tosi hyvä ja suosittelen lämpimästi jos näiden naisten huumori uppoo, Pirjo on ihan paras!
Tänään mulla oli koulusta vapaata ja päivä alkoi treenillä. Salin jälkeen mentiin Olinkaa lounaalle Sandroon missä en ole koskaan aikaisemmin syönyt lounas buffaa mutta se osoittautui tosi hyväksi ja kohtuu hintaiseksi. Illaksi menin töihin ja nyt päätän iltani Netflixin parissa. Mukavaa iltaa kaikille! 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s