WORDS TO CHANGE A NATION

Losissa oli paljon hienoja autoja

Tänään oon hoitanut koulu hommia lähes kokopäivän ja pänttäämisen jälkeen kävin pasilan Cavessa kiipeemässä, treenailin vähän dynoa (pitkää hyppyä) eikä mennyt ihan niin kuin strömsössä, ehkä ensi kerralla paremmin. Illan kruunasi Docventures ja hyvä dokkari talouden ennustamisesta. Jos missasitte kannattaa ehdottomasti katsoa. Dokkarissa Marty Armstrong oli ennustanut pelottavan oikein kaikki menneet sodat ja talouskriisit. Seuraava pudotus olisi huomenna, nyt jopa jännittää vähän miten käy. Asia mikä jäi mietityttää näin liiketalouden opiskelijana on että minkäköhän takia tradenomin tutkintoon ei kuulu lähes ollenkaan taloushistoria? Lukisin sitä ainakin kurssin tosi mielelläni ja mielestäni se on aika tärkeä aihe, miten sen voi vaan jättää pois, vai eikö se vaan kuulu markkinoinnin opiskelijoille? Tästä otan selvää heti huomenna mutta jostakin meinaan sen kurssin löytää.  Nyt katson Docventures paneelin loppuun jonka jälkeen taputtelen syyskuun päätökseen ja painun pehkuihin. Hyvää yötä!

Yksi kommentti artikkeliin ”WORDS TO CHANGE A NATION

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s