HELLO OCTOBER

Huppari – Lorna Jane / Trikoot – Adidas

Ihanaa lokakuun alkua kaikille! Mulla on vapaa päivä ja tarkoituksena oli nukkua pitkään mutta heräsin kumminkin kasin aikaan…Mun viikonloppu meni suurilta osin töissä ja treenaten Espoossa. Lauantai iltana kävin Fannyn ja Veran kanssa syömässä burgerit Woolshed Bar & Kitchen nimisessä paikassa joka sijaitsee ihan elieninaukion vieressä ja oli meille kaikille ihan uusi paikka. Tosi hyvät burgerit ja kansainvälinen mukava tunnelma. Eilen kirjoittelin kouluprojektia koko aamupäivän ja illalla käytiin Olin ja Willenkaa sushilla ja leffassa. Tänään tässä muutaman tunnin päästä lähetään Olinkaa Tallinnaan, ihan kiva alku tälle viikolle. Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s