KALLION TAIVAS


Linnanmäen valokarnevaalien sunnuntai illan ilotulitukset meidän parvekkeelta.
Tiedättekö kun on niitä päiviä kun lojunut himassa samoissa vaatteissa kaksipäivää, tukka likaisena ja takkuisena eikä mitään meikkiä. Hyvä että on saanut hampaat pestyä. Mulla on nyt tämä moodi päällä koska huomenna ja ylihuomenna on tentti. Koko muu elämä on pausella. Kämpästä olen poistunut kerran viereiseen Siwaan ostamaan purjo sipulin keittoa varten. Myyjä kysy multa kassalla, meinaatko pärjätä tällä? Ei mikään ihme että ette saa näiltä päiviltä mitään kuva materiaalia. Torstaina olen taas vapaa nainen ja niin ansainnut viinipullon! Nyt takaisin kirjojen pariin…

3 kommenttia artikkeliin ”KALLION TAIVAS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s