HOOVER DAM

Hoover Dam Nevadan ja Arizonan rajalla. 

Ajomatkalla Grand Canyonia kohti törmäsimme Hoover Dam nimiseen liikenne viittaan ja ajateltiin että se kuulostaa jotenkin kovin tutulta paikalta. Päätettiin lähteä tsekkaa ja onneksi lähettiin. Näin törmättiin yhdysvaltojen kuuluisimpaan ja vanhimpaan betoni patoon joka on myös mukana mm. GTA San Andreas videopelissä mitä oon ahkerasti joskus pelailu ja nimenomaan hyppinyt kyseisen padon reunalta alas lukuisia kertoja.  Padossa virtaa Coloradojoki ja se sijaitsee Nevadan ja Arizonan osavaltion rajalla. Next Stop: Williams, Arizona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s