MONDAY PICS ON A TUESDAY

Eilisiä kuvia, myös Wesley ja Linda poseraa

Eilen olin kokopäivän liikkeellä ja heti aamusta lähdin Espooseen Lindalle. Lindalta töihin ja töiden jälkeen kaveriporukalla leffaan. Toi mun eilinen kooste kuulostaa ihan siltä berocca mainokselta joka pyörii telkkarissa tällä hetkellä. Eilen kun menin iltavuoroon viiteen tuntu tosi oudolta kun oli jo pimeää. 

Tänään mulla oli pitkä koulupäivä ja tunti loppu vasta 16.45. Kotimatka oli niin kylmä ja pimeä että tuli kauhee ikävä kesän jenkkien reissua. Kun pääsin kotiin rupesin selaamaan lentodiilejä netistä. Haaveilu tasolle jäi se selailu koska opiskelija lompakkoni huutaa hoosiannaa mut pahin shokki suli kuitenkin haaveillessa. Ajattelin että olisin vielä käynyt salilla tänään illalla mutta ei tee kyl yhtään mieli lähteä takasin ulos. Voi olla et tää ilta menee viltin alla sohvalla. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s