SNAPSHOTS – TÖÖLÖNLAHTI

Aamun upea tunnelma Töölönlahdelta
Aamulla oli niin upea keli että oli pakko lähteä kävelylle ja nappaa kamera mukaan. Tässä on kaunis lopputulos. Muistan kun etsittiin kämppää Helsingistä ja mua ei oikeastaan Kallio sijaintina kiinnostunut enkä alueesta paljon mitään tiennytkään. Sopiva asunto kuitenkin löytyi Kalliosta ja nyt olen asunut täällä jo kolme vuotta. Joka vuosi tunnen oloni vaan kotoisammaksi ja löydän kokoaja uusia kivoja puolia asuin alueeltani. Töölön lahteen oli helppo ihastua heti alku kättelyssä mutta nyt se tuntuu jo kodilta. Vaikka rakastan matkustamista yli kaiken, oon tässä muutaman vuoden aikana myös rakastunut Helsinkiin. Helsinkiin on aina kiva tulla takaisin reissun jälkeen. Kaunista ja kotoisaahan täällä on ja vaikka talvi tuaa mukanaan pimeyden ja kylmyyden, jää nää valoisat kauniit hetket aina parhaiten muistiin. Mistä päin te lukijat ootte?     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s