SLUSH PRE-REGISTRATION TEAM

Kuvia Slushin Pure Waste myymälän rekisteröinti pisteeltä

Tänään työskentelin vapaaehtoisena Slushin ennakko rekisteröinti pisteellä Pure Waste myymälässä Yrjönkadulla. Osallistuin viime vuonna ensimmäistä kertaa Slushiin ja mun viime vuoden fiiliksiä pääsette lukemaan täältä. Tänä vuonna halusin päästä vähän syvemmälle kuvioon mukaan joten päätin osallistua tapahtumaan vapaaehtoisena. Pääsin ystäväni johtamaan ennakko rekisteröinti tiimiin, jossa aloitimme muutamaa koulutusta lukuun ottamatta hommat kunnolla tänään. Asiakkaita riitti ja meillä oli tosi hyvä työ porukka paikan päällä. Pure Waste myymälässä on myös myynnissä erilaisia Slush tuotteita ja myymälä oli hauskasti brändätty teeman mukaan. Hiljaisen hetken kohdalla näin tilaisuuden napsia nää kuvat ilman että monen ihmisen naama löytyisi täältä. Maanantaina taas uudestaan ja en malta odottaa keskiviikkoon kun tapahtuma polkaistaan käyntiin! Mukavaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s