SLUSH15

Kuvia viimeviikon Slush tapahtumasta!

Viime viikko oli tosi hektinen enkä ehtinyt täällä käydä päivittelemässä ollenkaan. Alkuviikko meni koulun ja töiden parissa ja pari päivää sujahti Slushissa. Perjantaina käytiin Olin vanhempien kanssa syömässä Farangissa (ehkä parasta ruokaa mitä olen koskaan syönyt). Lauantaina koko päivä lipulla Helsinki Adventure Night Lasipalatsin Bio Rexissä. Tosi hyviä kiipeily leffoja etenkin Citadel joka oli tosi hauska, Reel Rock 10 joka sisälsi vähän kaikkea sekä Kylmää kiveä, suomi kiipeilyn historiasta oli ihan huippu hyvä. 
Slush oli mielestäni vielä parempi kuin viime vuonna. Tosi paljon hyviä ideoita ja tosi inspiroivia puhujia. Viihdyin erityisesti terveys alan puolella, design kehityksen parissa ja media puheita kuunnellen. Jokaiselle löytyi varmasti jotakin ja se oli mielestäni yksi parhaimpia puoli tapahtumassa. Torstai iltana oli vielä isot after partyt messukeskuksessa missä esiintyi mm. Sanni ja Roope Salminen ja koirat sekä lauantai iltana oli vapaaehtoisten after partyt Konepajan Brunolla. Kiitos vielä kaikille ihanille jotka oli järjestämässä tätä tapahtumaa  erityisesti meidän tiimille ootte kaikki upeita ja teidän kanssa oli tosi kiva tehdä töitä. Ens vuonna uudestaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s