GOOD START FOR THE WEEK

Paras glögi – Valion vaalea glögi

Mulla alko viikko vapaapäivällä ja lähettiin Olinkaa pitkästä aikaan Salmisaareen köysi kiipee. Jäi tosi hyvä fiilis vaikka kuumotti tosi paljon alkuun, kyllä se tästä taas lähtee! Kiipeilyn jälkeen käytiin keskustassa syömässä ja käveltiin esplanaadinpuiston kautta kotiin juomaan glögiä ja katsoo Netflixii. Keskustassa oli niin kaunista kun jouluvalot oli ripustettu. Varsinkin espalla missä oli ihan erinäköistä kuin edellisinä vuosina. Tein niin paljon töitä viimeviikolla että rento ja vapaa maanantai tuli todella tarpeeseen. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s