RANDOM SNAPSHOTS

Mekko – Mango

Aikainen työpäivä takana ja silmät on ihan ristissä. Kuukausi meni taas uskomattoman nopeasti ja ensi viikolla pamahtaa käyntiin lähtölaskenta jouluun. Reilun parin viikon päästä lähdetään Olinkaa Wieniin viideksi päiväksi. Vaikka oon käynyt Wienissä useampaan kertaan, en koskaan ole ollut sielä talvella. Odotan reissua tosi paljon. Wienissä on varmasti ihanaa joulutunnelmaa ja tosi kaunista. Vaikka vähän kuumottaakin matkustella Euroopassa tällä hetkellä.
Lähden tästä kohta laittautumaan iltaa varten kunhan saan kahvista vähän energiaa ensin. Juhlitaan tänään suvun kanssa perinteisesti pikkujoulua serkkujen luona Mankkaalla. Saa nähdä jatketaanko sieltä vielä Helsingin yöhön. 

Mukavaa viikonloppua kaikkille!  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s