PIKKUJOULU

Muutaman kuva eiliseltä – Sisaruksia ja joulutorttuja

Eilen vietin pikkujoulua sukulaisten kanssa Espoossa. Oli aivan upeat tarjoilut itse tehtyä glögiä, rapeita blinejä ja muita herkullisia joulu herkkuja. Serkkujen luota lähdimme myöhemmin illalla porukalla Molly Malonesiin viettää loppu iltaa. Olen käynyt Molly Malonesissa kerran aikaisemmin keskellä arkea eikä siellä ollut silloin ketään, joten minulla ei ollut paikalta kovin korkeat odotukset. Paikka sen sijaan ylitti kaikki odotukseni ja meillä oli tosi kivaa. Pilkun jälkeen raahauduttiin Olin kanssa kotiin ja täältä ei olla poistuttu sen mokomin. Tähän on hyvä lopettaa tämä viikko ja toivottaa kaikille vielä hereillä oleville hyvää pikkujoulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s