GREY & BURGUNDY

Neule – Zara / Housut – Gina Tricot / Takki – Mango

Eilen meillä oli vähän erilainen koulupäivä. Tehtiin eye-traking tutkimusta K-market mustapekassa Käpylässä. Se oli tosi hauskaa ja jännä nähdä tulokset ensiviikolla. Käpylästä lähdin Espooseen moikkaa äitiä ja illalla käytiin vielä Esportilla Lindan kanssa. Käytiin ekaa kertaa kunto nyrkkeilemässä ja se oli ihan super hauskaa! Ohjaaja oli tosi hyvä ja tykitettiin ihan täysillä loppuun asti. Pakko mennä pian uudestaan se oli niin hauskaa! Ainoa miinus on että tarvitset parin mukaan joka kerta koska lähes kaikki tehdään parittain.  Tänään on ollu paikat vähän jumissa ja tarkoitus oli pitää lepopäivä. Päädyin kuitenkin Isatikseen boulderoimaan ja vetämään kevyen core treenin koska minulla ei ollut mitään suunnitelmia koko päivälle. Toki olisin voinut tehdä koulu hommia, mutta inspis näin perjantai iltana ei ollut korkeimmillaan. Huomenna mulla on myös vapaapäivä ja menen illalla kaverin luokse askartelemaan joulukortteja. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia artikkeliin ”GREY & BURGUNDY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s