FEW DAYS IN VIENNA

Kuvia Wienin keskustasta.

Maanantaina tultiin Olinkaa kotiin viiden päivän Itävallan lomaltamme. En kuvannut niin paljon matkan aikana koska ulkona oli hieman sateista koko ajan. Nämä kuvat ovat Wienin keskustasta. Asuimme hieman keskustan ulkopuolella Olin sukulaisten luona. 
Shoppailtiin aika paljon ja sain suurimman osan joululahjoista hankittua reissun aikana. Wienissä oli paljon tunnelmallisia joulumarkkinoita ja käytiin kolmella eri markkinalla. Joulumarkkinoista lisää myöhemmin, laitan lisää kuvia kunhan ehdin käydä ne läpi. Yhtenä päivänä käytiin Oberlaa nimisessä kylpylässä rentoutumassa. Oberlaassa oli useampi lämmin allas ulkona. Oli super tunnelmallista lillua ulkona pelkän altaan ja jouluvalojen valossa. Samalla tuntui niin oudolle uida ulkona joulukuussa. 

Nyt on akut ladattu ja huomenna mun joulu alkaa aamuvuorolla. Wish me luck!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s