CHRISTMAS EVE

Kuvia jouluaatolta.

Myöhäiset joulun toivotukset kaikille!

Jouluni alkoi työvuorolla jonka jälkeen suuntasin Espooseen joulun viettoon. Vietin joulua perinteisesti äidin puolen sukulaisten kanssa. Olemme viettäneet jokaisen jouluni yhdessä, yleensä isovanhempien luona mutta tänä jouluna olimme poikkeuksellisesti perheeni luona Muuralassa. Vietin myös muutaman päivän Espoossa joulun jälkeen perheen ja läheisten kanssa. Joulu on ehkä lempi aikaani vuodesta. Yhdessä olo läheisten kanssa, joulupuuro, tortut ja muut herkut, lahjat tottakai mutta etenkin niiden antaminen. Kaikki se tunnelma koko joulukuun aikana, joulukalenterit, kortit, leffat ja jouluvalot rakastan sitä kaikkea joulu hömpötystä. Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta viettää rauhallista joulua läheistensä kanssa, joten olen todella kiitollinen. Miten te vietätte joulua? 

 Huomenna näen Tinjaa joka on palanut kotiin Canadan vaihdoltaan. Aloitamme aamun uinnilla Tapiolassa. En ole varmasti ainoa joka on syönyt ja nukkunut hyvin näin joulun aikana. On ihan kiva palata taas arkeen ja normaaliin uni rytmiin, treeniin ja ruokavalioon. Hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s