UUTTA KOTIIN – HABITAT

Löydettiin Olin kanssa yks ilta nää ihanat kulhot Habitatista ja ne oli ihan pakko hankkia. Tämän kokoiset kulhot on ollut jo pidemmän aikaan hankinta listalla, mutta mitään kivoja ei ole osunut kohdalle. Yritetään aina ostaa kotiin vain sellaista mitä todella tarvitaan ja mistä molemmat todella pitää. Näin säästyy rahaa ja jää turhat hankinnat tekemättä. Samaa sarjaa löytyy myös muita astioita. Leipä lautaset jäi vielä harkintaan. Nykyiset kulhot on hankittu hätä ostoksena Ikeasta silloin kun muutimme ja ei ollut vielä yhtäkään kulhoa kaapissa. Mukavaa iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s