WINTER WALK

winter4winter5winter2winter6winter9
winter7winter10winter8winter11winter
Tämän päiväinen lenkki seura!
Tänään heräsin ja lähdin Lindan luokse aamupalalle Espooseen. Käytiin pitkällä lenkillä lumisissa maisemissa Weslyn kanssa. Ihanaa että vihdoin on ihan kunnolla lunta, paljon tunnelmallisempaa ja lumi tuaa ihmeen paljon valoa luontoon. Eikä kukaan varmaan voi kieltää etteikö luminen maisema olisi todella kaunis, vaikka onkin vähän kylmä.
Myöhemmin jatkettiin Espoon Esportille treenaa. Kamera pääsi harvinaisesti myös mukaan salille ja saatte huomenna vähän kuvia tänne tämän päivän treenistä. Tulin kaupan kautta kotiin ja ilta on mennyt muuten kotosalla tuhansia asioita hoidellen. Tänään loppuu myös loma ja huomenna palaan takaisin koulun penkille. Huomisiin, hyvää yötä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s