MIDSUMMER PICS IN JANUARY

juhannus7juhannus3juhannus16juhannus4
juhannus15
juhannus8juhannus12juhannus14juhannus18juhannus19
juhannus10
juhannus20juhannus17juhannus2
Löysin sattumalta nää unohtuneet juhannus kuvat kovalevyltä.
Viime juhannuksen jälkeen lähdettiin niin äkkiä reissun päälle että unohdin näiden kuvien olemassa olon totaalisesti matka huumassa. Hyvä näin puoli vuotta myöhemmin julkaista mutta ajattelin että why not?   Vähän kesäistä piristystä tähän loskaiseen päivään. Vedin tänään kumisaappaat jalkaan kun lähdin kouluun ja oli niin voittaja fiilis kun ei tarvinnut katsoa ollenkaan minne astuu ja muut loikki loska lätäkköjen yli liukastellen. Viime viikolla oli niin paljon koulua ja töitä että en ehtinyt paljon päivitellä tänne kuulumisia. Tämä viikko näyttää ikävä kyllä aika samalta. Tälläkin hetkellä pidän taukoa yhdestä läksystä ja odottelen että kahvi valuu ja pääsen jatkamaan. Tänään koulun jälkeen pidin ihan tuottoisan brainstormaus session yhden opettajan kanssa ja luulen että tiedän vihdoin suurin piirtein mistä kirjoitan lopputyöni. Helpottaa vähän tämän hetkistä stressiä. Nyt hommat jatkuu, hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s