POLLO LIMONELLO – UUSIA MAKUJA KEITTIÖÖN

ysi4ysi2ysiysi5ysi3
Oletteko koskaan syöneet Ysibaarissa?
Jos ette, käykää ihmeessä syömässä. Ysibaarista saa tosi hyvää ruokaa ja vieläpä hyvään hintaan. Tunnelma on rento ja kansainvälinen sekä ruokalistalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Sieltä voi myös ostaa mukaan reseptikirjan jossa kaikki ravintolassa tarjottavien ruokien ja herkkujen reseptit löytyy. Oli osti meille kotiin tämän kyseisen reseptikirjan joka on jo pidemmän aikaan ollut hankinta listalla. Nyt voidaan yrittää valmistaa näitä ruokia myös kotona. Tokassa kuvassa näette mun ekan yrityksen Pollo Limonellosta. Tuli melkein yhtä hyvää kuin Ysibaarissa mutta ei vielä ihan the real thing. Reseptejä en aijo jakaa täällä koska se olisi väärin, saatte käydä ostamassa oman kirjan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia artikkeliin ”POLLO LIMONELLO – UUSIA MAKUJA KEITTIÖÖN

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s