LONG GARDIGAN

neuleneule5neule9neule3neule9
Neule – H&M
 
Rakastan pitkiä mukavia neuleita ja kaikki viimeisen vuoden aikana hankkimani neuleet ovat olleet jostain kumman syystä pitkiä. Pitkä neule on myös kesällä ihan paras shortsien tai hameen kanssa koska siihen voi vähän kääriytyä kun illalla viilenee. 
Tänään mulla oli vapaata koulusta ja käytiin Lindan kanssa Mummilla ja Vaarilla päiväkahvilla. Oli mukava jutella ihan arkisissa merkeissä, useimmiten nähdään aina jonkun juhlan tai juhlapyhän merkeissä ja meillä on niin iso suku että niitä riittää. Nyt odottelen että ruoka valmistuu uunista ja Oli tulee kotiin niin lähdetään Pasilaan vetää ilta kiipeilyt.
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s