BRUNSSI – RAVINTOLA LÄMPÖ

lampo3 lampo2 lampo4

Sunnuntai brunssi ravintola Lämmössä.

Tänään oli niin upea keli että päätettiin Olin kanssa lähteä kävelylle ja brunssille molempien vapaapäivän kunniaksi. Ensimmäiseksi suunnattiin Berggaan mutta siellä oli lähes täyttä joten jatkettiin matkaa. Käytiin Mokon ovella mutta se olikin kiinni sunnuntaisin joten päädyttiin googlen avulla seuraavaa lähimpään paikkaan, nimeltä ravintola Lämpö Suvilahdessa. Lämpö oli todella positiivinen yllätys ja heidän brunssi pöydästä löytyi lähes kaikki mitä brunssi pöydältä uskaltaa toivoa. Tarjolla oli useampaa salaattia, lämpimiä ruokia, tuoremehuja ja kahvia, leipää ja croissanteja, hedelmiä, jogurttia ja mysliä, vohveleita ja muita jälkiruokia. Paikkana Lämpö oli aika iso ja tilaa oli riittävästi. Viihdyttiin aika pitkään ja vedettiin kunnon ruoka ähkyt. Kannattaa käydä kokeilemassa jos liikutte lähistöllä sunnuntaisin. Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s