KEVÄTAURINKOA TÖÖLÖNLAHDELLA

winterwalk winterwalk2 winterwalk3 winterwalk5 winterwalk8 winterwalk6

Kuvia tämän päivän kävelyltä.

Ulkona oli niin upea keli että päätin treenin jälkeen kävellä salilta kotiin. Kävelin yhden extra kierroksen Töölön lahdella ihanan auringon paisteen kunniaksi ja jopa hetken jäällä. On hurjaa kuinka paljon auringosta saa energiaa. Aamulla on helpompi nousta ylös sängystä ja päivät tuntuvat niin paljon pitemmiltä. Huomenna alkaakin jo maaliskuu ja mennään hurjaa vauhtia kevättä kohti. Aurinko alkaa jo lämmittää ja luonto heräilee talven jäljiltä, ihana fiilis!

Eilen illalla käytiin Olin kanssa leffassa katsomassa Spotlight niminen elokuva ja se oli paras elokuva minkä olen nähnyt aikoihin! Ihan hurjan mielenkiintoinen ja jännittävä. Elokuva perustuu tositapahtumiin ja kertoo siitä kun Boston Globe -lehden reportteri tiimi ”Spotlight” alkaa tutkia katolliseen kirkkoon kohdistuvia ahdistelu väitteitä. Viime yönä jaettiin 2016 Oscar palkinnot ja tänä vuona en millään jaksanut valvoa joten gaala jäi väliin, mutta googlasin heti aamulla voittajat. Parhaan elokuva Oscarin voitti Spotlight! Voitto meni todella oikealle elokuvalle. Jostain kumman syystä elokuvaa ei ole juurikaan mainostettu Suomessa ja Finnkinossa menee todella vähän näytöksiä pienissä saleissa, mutta kannattaa käydä katsomassa. Olen huomannut että että kirjoittelen tänne tosi paljon elokuvista mutta olen yks elokuva nörtti ja rakastan käydä leffassa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s