HELLO MARCH

blue2blue5 blue8 blue7 blue6 blue19 blue22 blue20 blue9 blue15 blue10 blue21

Meillä piti olla lukujärjestyksen mukaan koulua tänään jo 8.30 mutta opettaja ei ikinä ilmaantunut paikalle. Todella hajottavia tällaiset aamut, kun olet herännyt ja raahautunut koululle turhaan. Hyödynnettiin kuitenkin Petran kanssa aikainen aamumme kuvaamalla vähän ulkona ja välipalalla Robertsissa. Viimeisessä kuvassa on Petran terveellinen välipala ja mun suruun syöty pulla. Parin tunnin päästä palasin kouluun ja pidettiin Soffin kanssa ihan onnistunut luento muulle luokalle. Kyseessä oli kurssin vika luento ja meinasi melkein tulla tippa linssiin kun opettaja rupesi pitämään meille jäähyväis puhetta. En vieläkään ole sisäistänyt sitä että koulu on kohta minun osalta ohi ja työelämä kutsuu. Loppu kiristys enää jäljellä. Nyt kuitenkin elän tässä hetkessä ja lähden Saaran kanssa kiertelemään vähän kauppoja keskustaan. Mukavaa illanjatkoa kaikille! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s