MY MORNING

kukka3 kukka2

Aamupuuro marjoilla, päärynällä, manteli maidolla ja kanelilla

Päivää kaikille! Tänään mulla on ollut koulusta vapaa aamu ja meen kohta iltavuoroon töihin. Mulla on ollut ihmeen tehokas aamu. Mun piti mennä aamulla salille tai kiipeämään mutta iski kamala morkkis kun koulu hommat vaan kasaantuu joten päätin jäädä kotiin tekemään niitä. Välillä pitää priorisoida vaikka ei yhtään huvittaisi. Sain kuitenkin aika paljon hommia tehtyä ja ehdin jopa tehdä makaronilaatikon niin että saan siitä mukaan töihin. Otan melkein aina omat eväät töihin. Halvempaa ja paljon terveellisempää kun on itse tehdyt ruuat. Oletteko muuten koskaan tehneet soija rouheista makaronilaatikkoa? Olen kerran maistanut ja se oli tosi hyvää, se on vaan aivan tuntematon tuote minulle joten vinkit ovat tervetulleita! Teen yleensä makaronilaatikon ihan perinteisesti jauhelihalla mutta vaihtelu voisi olla tarpeen. Olen muutenkin aika kiinnostunut kaikista kasvis vaihtoehdoista joten haluaisin kokeilla. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s